اللّهُمَ صَلّ عَلی فاطِمَه و اَبیها و بَعلها وَ بنیها وَ السّر المُستوَدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاط به عِلمُکَ

اخبار

  • ۰۱ بهمن، ۱۳۹۶
  • 4127
  • 0
    0
حجت الاسلام و المسلمین محسن قرائتی :کلید سعادت کشور و نسل جوان در کسب مهارت‌آموزی است
 

    کلید سعادت کشور در مهارت‌آموزی نسل جوان است

گروه فعالیت‌های قرآنی: حجت الاسلام و المسلمین محسن قرائتی، رئیس ستاد اقامه نماز گفت: کلید سعادت کشور و نسل جوان در کسب مهارت‌آموزی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حجت‌الاسلام و المسلمین محسن قرائتی، رئیس ستاد اقامه نماز در حاشیه بازدید از آزمون نهایی بیست و پنجمین دوره مسابقه درس‌هایی از قرآن که امروز، ۲۷۷ فروردین ماه برگزار شد، در جمع دانش‌آموزان دبیرستان شهید مطهری با ابراز خوشحالی از دیدار نوجوانان گفت: سالانه حدود یک میلیون فارغ التحصیل در مقطع لیسانس، فوق و دکتری در سطح کشور داریم که همگی به دنبال شغل پشت میز نشینی هستند. اما این تعداد تنها به داشتن مدرک اکتفا کرده‌اند و  هیچ گونه مهارتی به غیر از مدرک را در این مدت در خود تقویت نکردند. 
وی ادامه داد: کلید و رمز سعادت کشور در مهارت‌آموزی نسل جوان در کنار ادامه تحصیل است. بنده بارها این موضوع را در میان مدیران آموزش و پرورش، نهادهای دولتی و غیره مطرح کرده و بر این اصل تاکید شده است. 
قرائتی در ادامه با اشاره بر اینکه با تغییر مدیریت و سمت‌ها در کشور، مشکل اشتغال باقی است، بیان کرد: در عصر حاضر متاسفانه برای جذب نیرو در نهادهای دولتی قفلی وجود دارد که تنها مدرک نمی‌تواند راهکار باشد که باید در کنار کسب مدرک، مهارت آموزی از اهمیت بالایی برخوردار است که در نبود جذب بتوان کارآفرینی کرد. 
وی با تاکید بر دعای «اللَّهُمَّ إِنِّی أَعُوذُ بِكَ مِنْ عِلْمٍ لَا یَنْفَعُ» ،«خدایا پناه می‌برم به تو از علمی كه نفعی نداشته باشد» گفت: بارها بر هنرافزایی افراد از سوی سازمان‌های دولتی تاکید شده است. کسب دیپلم و لیسانس به اصطلاح فلج، کشور را هم دچار مشکل کرده است به نوعی که هیچ کس توان حل مسئله اشتغال را ندارد. نبود هنر به ترتیب؛ نبود پول، همسر، فرزند و غیره را به دنبال دارد که لزوم کسب هنر برای انسان ضروری است. 

درسهایی از قرآن
این مربی قرآن افزود: امام خمینی(ره) بر هیچ آیت الله و استادی، لفظ رهبر را نگذاشت، بلکه تنها از پسر ۱۳ ساله نوجوان(حسین فهمیده) به عنوان رهبر نام برد، زیرا او کاری کرد که در جهان ماندگار شد و برای نجات کشور از خود گذشت که این ارزشمند است.  
قرائتی با اشاره به اینکه امروز ارزش کارهای یدی و کارگری در بین جوانان در سطح پایین قرار دارد، گفت: برخی از جوانان، بی اساسی و راه اشتباه را پیش گرفته‌‌اند به طوری که کارهای سنگین دستی را برای تراکتور و كارگران اتباع بیگانه می‌دانند.  
وی بار دیگر بر کسب مهارت افزایی تاکید کرد و افزود: درس خواندن واجب است اما ارزش ندارد، زیرا با کسب مدرک، مشکل جوانان و کشور حل نمی‌شود. برای دست یافتن به مهارت افزایی باید تدابیری از سوی مسئولان، دانشجویان و فارغ التحصیلان ایجاد شود. 

کلید سعادت کشور در مهارت‌آموزی دانش آموزان است
وی کسب علم را جدا از دین و هنر ندانست و بیان کرد: علم به تنهایی راهگشای مشکلات کشور نیست و باید اخلاق و دین نیز در کنار تحصیل قرار گیرد.
رئیس ستاد اقامه نماز افزود: از جوانانی که از هوش و زیرکی بالایی برخوردار هستند، دعوت به کسب دروس حوزوی می‌شود، البته طلبه ای که مسلط به زبان‌های دیگر نیز باشد، بسیار مفید و کارساز است.
وی در ادامه مباحث خود بر امام زمان‌ شناسی و روش‌های شناخت آن اشاره کرد و گفت: روش‌هایی برای شناخت امام شناسی وجود دارد. انسان می‌تواند چیزی تولید کند که اطلاعات را از کتاب به کتاب و علم را از فلز به فلز منتقل کند که در این راستا خداوند توانایی دارد که علم را از امام حسن عسگری(ع) به کودک سه ساله(حضرت مهدی(عج)) نیز انتقال دهد. 
 قرائتی در ادامه درباره طول عمر امام زمان(عج) بیان کرد: همانطور که رشد موی ابرو و مژه به یک اندازه مشخص است اما  موی سر می‌تواند بیشتر رشد کند، طول عمر امام زمان(عج) نیز همینطور است و خداوند قدرت دارد که یک انسان را ثابت و دیگری را متغیر نگاه دارد. 
وی در پایان سخنان خود به مناسبت فرارسیدن هفته معلم گفت: همه صنعتگران، مهندسان و غیره بر روی زمین و جمادات مشغول تلاش هستند اما معلمان مسئول ساخت روح و تربیت انسان هستند و این ارزش دارد. امام خمینی(ره) معلمی را شغل انبیاء دانسته است بلکه شغل خداوند نیز هست. مقام معلمی خیلی ارزشمند است که باید پاسداری شود.

 

برای ارسال نظر به حساب کاربری خود وارد شوید حساب کاربری