اللّهُمَ صَلّ عَلی فاطِمَه و اَبیها و بَعلها وَ بنیها وَ السّر المُستوَدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاط به عِلمُکَ

اخبار

  • ۱۸ آذر، ۱۳۹۷
  • 3376
  • 0
    0
مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر: مسابقات درس‌هایی از قرآن در ۴۰۹ مدرسه استان بوشهر برگزار می‌شود
 
 

 

     مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر:

مسابقات درس‌هایی از قرآن در ۴۰۹ مدرسه استان بوشهر برگزار می‌شود

 

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: مسابقات درس‌هایی از قرآن در ۴۰۹ مدرسه استان بوشهر برگزار می‌شود.

به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان بوشهر، ناصر کرمی صبح امروز در دیدار با مدیر موسسه فرهنگ قرآنی در دفتر مدیریت این اداره کل اظهار داشت: فعالیت های قرآنی در آموزش و پرورش نه تنها بر دانش آموزان اثرگذار است بلکه بر خانواده‌ها و جامعه نیز اثر می‌گذارد.

کرمی با بیان اینکه نقشه راه آموزش و پرورش سند تحول بنیادین است ادامه داد: سند تحول بنیادین شش ساحت تربیتی دارد که یکی از ساحت‌های مهم و تاثیرگذار آن ساحت تربیتی اعتقادی، عبادی و اخلاقی است.

وی تصریح کرد: آموزش و پرورش سعی بر تربیت دانش آموزان به عنوان یک شهروند خوب است و در این راستا نیاز به استفاده از معنویات دینی به خصوص آموزه های قرآنی است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر با بیان اینکه فضای همدلی بین مجموعه‌های آموزشی و قرآنی استان است یادآورد شد: آموزش و پرورش و روحانیت در استان رابطه بسیار خوبی دارند و نماینده ولی فقیه در استان تاکید ویژه‌ای بر فعالیت‌های آموزشی و مدرسه‌سازی دارد.

کرمی افزود: دانشجو معلمان به عنوان معلمان آینده کشور نیاز به آموزش های قرآنی دارند و باید در دانشگاه فرهنگیان سرمایه گذاری شود تا دانش آموزان از دانسته های این گروه بهره لازم را ببرند.

وی با بیان اینکه طرح مسابقات درس هایی از قرآن در مدارس متوسطه اول و دوم استان برگزار می شود اضافه کرد: ازبین ۷۶۹ مدرسه متوسطه استان بالغ بر ۵۳ درصد مدارس چیزی حدود ۴۰۹ مدرسه در این دوره از مسابقات شرکت می کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر خاطرنشان کرد: ۲۲ هزار دانش آموز استان با رغبت در این دوره شرکت دارند که بعد از تماشای ۱۹ برنامه تلویزیونی درس هایی از قرآن تا اسفندماه، ۵۰ برگزیده از آزمون نهایی انتخاب و تقدیر می‌شوند.

مدیر مؤسسه ترویج فرهنگ قرآنی نیز در این دیدار اظهار داشت: این برنامه در واقع بهانه‌ای است برای پیوند مردم با قرآن، عترت و نماز که حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی با اجرای زیبا و دانش خود توانسته است مخاطبین بی‌شماری را به سمت این برنامه بکشاند.

حجت‌الاسلام محمد موحدی‌نژاد با اشاره به اینکه موسسه ترویج فرهنگ سعی در اجرای سه ماموریت محوله دارد ادامه داد: مهارت آموزی بیان تفسیر، مهارت بیان تفسیر بر طلبه و مهارت بیان تفسیر چهره به چهره از سه مهارت لازم در نظر گرفته شده از سوی موسسه است.

وی هدف از تاسیس مؤسسه ترویج فرهنگ قرآنی را نیاز مردم به فرهنگ قرآنی و نیز غنی‌سازی اوقات فراغت دانش‌آموزان اعلام کرد و افزود: موسسه ترویج فرهنگ قرآنی در سال ۱۳۷۱ در یکی از مناطق تهران با همکاری آموزش و پرورش با ۳۰۰ عضو شروع به فعالیت کرد و خوشبختانه امروزه ما شاهد فراگیر شدن آن در سراسر کشور هستیم.

مدیر مؤسسه ترویج فرهنگ قرآنی بیان داشت: در حال حاضر ۳ میلیون نفر از دانش‌آموزان در این موسسه عضو هستند که در ۳۰ هزار مدرسه فعالیت می‌کنند.

موحدی‌نژاد یادآور شد: نیاز تفسیر قرآن به شکلی روان، ساده و دقیق به طوری که برای همگان قابل فهم باشد به شدت در جامعه ما احساس می‌شد که خوشبختانه این امر توسط حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه طرح تربیتی چهره به چهره از جمله فعالیت های است که به سفارش حجت الاسلام قرائتی از سوی موسسه ترویج فرهنگ قرانی اجرا می شود افزود: ۲ هزار و ۵۰۰ حلقه تربیتی چهره به چهره در سراسر کشور در حالت فعالیت هستند.

موحدی‌نژاد عنوان کرد: طبق ارزیابی هایی که از استان های کشور انجام شد شاهد شرکت حداکثری دانش آموزان در مسابقات درس هایی از قرآن حتی در منابع اقلیت‌های مذهبی بودیم.

مدیر مؤسسه ترویج فرهنگ قرآنی در پایان اضافه کرد: تاکنون در سراسر ایران ۱۳ هزار طلبه تحت پوشش مهارت بیان تفسیر قرآن کریم قرار گرفته‌اند و همه طلبه هایی که با آموزش و پرورش همکاری دارند این دوره را می گذرانند.

 

برای ارسال نظر به حساب کاربری خود وارد شوید حساب کاربری