اللّهُمَ صَلّ عَلی فاطِمَه و اَبیها و بَعلها وَ بنیها وَ السّر المُستوَدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاط به عِلمُکَ

اخبار

  • ۲۰ آذر، ۱۳۹۶
  • 3596
  • 0
    0

به گزارش روابط عمومی موسسه ترویج فرهنگ قرآنی همایش دو روزه مروجان درسهایی از قرآن ادارت کل آموزش و پرورش استانها  در مشهد مقدس در روزهای   دوم  و سوم شهریور در هتل نیایش با حضور روسای ادارات  و کارشناسان اداره قرآن ,عترت و نماز ادارات کل آموزش و پرورش استانها و گروه کارشناسی و مشورتی مؤسسه برگزار گردید  .

 

 در  روز نخست این همایش  که همزمان با سالروز شهادت  حضرت امام جواد ائمه  علیه السلام  بود ؛حجت الاسلام و المسلمین  موحدی نژاد مدیر عامل موسسه  ضمن غیر مقدم به حاضرین .  به مناسبت  این روز سخنانی در وصف فضائل  و شخصیت آن امام همام  گفتند : امام جواد(ع) در اخلاق کریمه و صفات پسندیده  زهد و تقوا،  علم، معرفت، دانش وارث اجداد بزرگوارخود بود و شخصیت‌های بزرگ علمی و دینی در برابر او خاضع و فروتن بودند. با اینکه  عمر امام جواد علیه‌السلام   کوتاه بود و عمر شریفش به بیست و شش سال نرسید، علوم بسیاری از آن بزرگوار به یاد گار ماند  و مجالس بحث و مناظراتی بین آن حضرت و علمای بزرگ آن زمان صورت می‌گرفت.  زبان  زد  خاص و عام  بود  و در تاریخ  جاودان مانده است مانند مناظره علمی با «یحیی بن اکثم» قاضی القضاه، در حضور مامون- خلیفه عباسی- مطالب آن گونه طرح و بیان می کردند که  موجب  تعجب و خجالت آنان می شد.  مأمون خلیفه عباسی به این حقیقت معترف بود و می گفت ؛ آن حضرت با وجود کمی سن، افضل و اعلم از همه علما است و خداوند متعال او را به این فضیلت و کمال مزین کرده است.

 

 آقای موحدی نژاد با تاکید بر به دست یافتن امام جواد علیه السلام در سن کودکی، به امامت، گفتند گرچه تا آن زمان به طور رسمی هیچ یک در امامان بزگوار در سن کودکی بر مسند امامت ننشسته بود، ولی در بین سایر انبیاء و پیامبران سابقه‌ داشته است  از جمله  حضرت عیسی و یحیی در کودکی به مقام نبوت رسیدند و قرآن درباره حضرت عیسی می‌فرماید: (انی عبدالله آتانی الکتاب و جعلنی نبیا) منم بنده خدا، به من کتاب داده و مرا پیامبر قرار داده است.» 

و درباره حضرت یحیی می‌فرماید: (و آتیناه الحکم صبیا )و از کودکی به او نبوت دادیم

این مساله که علوم امامان و قوت فهم و کثرت معارف آنان به واسطه آموزش و گذشت زمان و رشد جسمانی نیست، همواره مقبول خواص و عوام بوده است.

 

 آقای موحدی نژاد در بخش دوم سخنان خود  ضمن  تشکر و قدردانی از مجموع معاونت پرورشی و فرهنگی  حوزه وزارتی و استانها  گفتند مسئولیت اجرای برنامه هفتگی  مسابقه درسهایی از قرآن  در استانها به عهده معاونت پرورشی و فرهنگی  و رؤسا و کارشناسان اداره قرآن ، عترت  و نماز ادارات کل آموزش و پرورش  استانهاست و  در سایه  همکاری و تلاش این عزیزان  است که امروز شاهد   تحت پوش بودن  بیش از دو میلیون و 400 هزار دانش آموز  در درسهایی از قرآن هستیم .

 

 وی  در ادامه هدف از برگزاری همایش را قدر دانی از زحمات و تلاشهای مروجان درسهایی از قرآن استانها  و هم اندیشی و همفکری در باره برنامه ها و فعالیتهای قرآنی مؤسسه  برشمرد و گفتند به جهت استفاده بیشتر از نظرات و راهکارهای اجرایی عزیزان سه کارگروه  پیش بینی شده است که انتظار می رود دوستان با حضور فعال خود در کارگروهها  راهکارهای اجرایی برای بهبود هرچه بهتر برنامه ارایه بدهند .

 

 در این همایش سه کارگروه با موضوع های :1- چگونگی برگزاری مراسم افتتاحیه و توزیع هدایای دانش آموزان برتر  در مراکز استانها و شهرستانها 2-اصلاح سهمیه شرکت کنندگان در آزمون نهائی  3- چگونگی  نحت پوشش رفتن  100 درصد  مدارس دوره متوسطه  در هر منطقه  بدون توجه  به تعداد آنان .  در خاتمه هریک از کارگروهها گزارش بررسی و جمع بندی مباحث مطرح شده را ارایه دادند .

برای ارسال نظر به حساب کاربری خود وارد شوید حساب کاربری